Gewichtsproblemen
dsvogrw

Wat is Hypnotherapie?

Er zijn veel verschillende ideeën over wat hypnose nu precies is. Ik wil beginnen met wat hypnose in ieder geval niet is: het verliezen van controle, het niet meer weten, er niet bij zijn, een kip nadoen etc.

 

Voor mij is hypnose niet meer en niet minder dan het tijdelijk omzeilen van het kritische filter. Waardoor we terecht komen in het onderbewuste, de wereld van emoties, gevoelens en beelden. Ook is jouw onderbewuste verantwoordelijk voor bijv. je hartslag, je temperatuur, je haargroei etc.

Gewichtsproblemen

Ben jij aan het worstelen met je gewicht? En heb je alle diëten al geprobeerd?

fbvb

Dan is het virtuele maagband programma wellicht iets voor jou. Hypnotherapie is hierbij de ideale oplossing.

Alle voordelen op een rijtje:

 

We pakken niet alleen het teveel eten aan, maar ook de onderliggende problemen. Zoals bijv. eten door emoties, verkeerd eten, oude overtuigingen etc. Dit om voorgoed andere gewoontes te krijgen met eten.

Eet jij je bordje netjes leeg, omdat het zo hoort? Of bewaar jij het lekkerste tot het laatste?

brbefv

Wat is het virtuele maagband programma?

Het virtuele maagband programma is ontstaan na mijn opleiding bij Sheila Granger. Sheila Granger is grondlegster van het virtuele maagband programma. Na veel intervisie en ervaring, heb ik mijn eigen programma ontwikkelt, als het ware het Sheila en Paul’s programma. Dit programma zorgt ervoor dat je blijvend afvalt, zonder te lijnen. Zo werken we in 6-8 sessies, niet alleen aan hoeveelheden eten, maar ook aan emoties of eetverslavingen (bijv. snoep, cola, chips etc.).

 

 

Veelvoorkomende soorten emoties  die voorkomen bij emotie eten zijn:

  • Verveling
  • Onbegrip
  • Leegte
  • Verdriet
  • Beloning
  • Etc.

Wil jij blijvend afvallen zonder te lijnen?

De werkwijze

Lijnen zorgt voor een tijdelijke oplossing. Het virtuele maagbande programma haalt het onkruid met wortel en al uit je groentetuin.

fbbvdefrb

Als hypnotherapeut weet ik als geen ander hoe jouw bewuste en onderbewuste met elkaar verbonden zijn. Vanuit die kennis weet ik ook hoe ik beide delen (positief!) kan beïnvloeden.

Het virtuele maagband programma bestaat uit 6-8 sessies. Deze is ontstaan i.s.m. Sheila Gragner, www.sheilagranger.com. Buiten het maagband protocol zijn er ook sessies gereserveerd om eventuele problemen aan te pakken en zo blijvend af te vallen zonder te lijnen.

Hoe werkt het virtuele maagband programma?

 

Het programma bestaat uit 4  stappen:

  1. Onbewust – onbekwaam
  2. Bewust – onbekwaam
  3. Bewust – Bekwaam
  4. Onbewust – bekwaam

 

Met andere woorden:

 

We gaan uitzoeken waar je probleem zit. Op dat moment ben je onbewust – onbekwaam. Nadat we overtuigingen aangepakt hebben, ben je bewust van wat je niet goed doet. Na de eerste sessie weet je hoe en wat, en ben je er nog bewust mee bezig. Dit verandert automatisch in onbewust goed gedrag, onbewust – bekwaam.

In 4 Stappen naar een ander leven…

1

 

Specifiek helder krijgen van de situatie.

2

 

 

Het installeren van de virtuele maagband doen we in hypnose.

3

 

 

Tackelen van emoties.

4

 

 

Toekomst beeld schetsen.