Opleidingen
opleidingen

Opleidingen

Ben jij op zoek naar een opleiding die bij jouw past?


Dan ben je hier aan het juiste adres! Alle opleidingen worden door mij, Paul van de Haterd, zelf gegeven. Het grote verschil met andere opleidingen in de hypnotherapie is dat ik een prive opleiding geef. Dat wil zeggen kleine groep, veel 1 op 1 tijd en in gezellige Brabantse setting. De reden dat ik les ben gaan geven is, doordat ik er achter kwam dat mensen wel hypnose leren maar niet goed weten wat er mee te kunnen, of niet goed weten wat ze nu precies doen. Vaak missen ze structuur en begeleiding. Door structuur aan te brengen en voldoende begeleiding, ook na de opleiding, kan ik je een succes volle praktijk garanderen.

Naast alle technieken leren we ook hoe nu daadwerkelijk met cliënten aan de slag te gaan. En ik bedoel niet allee, voor te stoppen met roken!

Daarnaast werken we ook aan jezelf. Uit ervaring spreek ik, als ik zeg dat je zelf ook een positiever mens word, tijdens en na de opleiding.

Als feedback volg ik je ook na de opleiding als steun in de rug, totdat je alles onder de knie hebt.

Hypnose opleidingen van Paul van de Haterd kenmerken zich door kleine groepen en veel persoonlijke tijd!

Laat je opleiden als…

bdfb db

Opleiding All Round Master Hypnotherapeut

Dit is de opleiding met de nieuwste technieken op het gebied van Hypnotherapie en BATC gekeurd. Een opleiding gericht op de praktijk, ontwikkelt uit kennis en vooral ervaring. In deze opleiding leer je in 12 dagen, van niets op het gebied van hypnotherapie, tot een volwaardig All Round Master Hypnotherapeut. Dit is in kleine privé groepjes van max. 6 personen, om veel persoonlijke aandacht te kunnen garanderen. Ook heb je na deze opleiding mijn persoonlijke steun en feedback, zolang als nodig.

Meer info

Virtuele maagband opleiding

Ben je nu al aan de gang als hypnotherapeut? En ben je op zoek naar de nieuwste technieken op het gebied van afslanken?

Dan bied de “Next Generation” een uniek programma op het gebied van afslanken.

Paul van de Haterd en Bianca L’abée vormen de basis van de Next Generation. Ze zijn samen opgeleid door Sheila Granger, de grondlegster van de Virtuele Maagband. Na veel intervisie en hypnose toepassen, ontstond er een nog beter programma. Dit is een must voor elke hypnotherapeut. Deze opleiding is BATC geaccrediteerd. Basis hypnose is een pré om deze opleiding te volgen.

Meer info
fbdafbd
dz`vgfvgr

Ideomotorische signalen

Nam pretium turpis et arcu. Duis arcu tortor, suscipit eget, imperdiet nec, imperdiet iaculis, ipsum. Sed aliquam ultrices mauris. Integer ante arcu, accumsan a, consectetuer eget, posuere ut, mauris. Praesent adipiscing. Phasellus ullamcorper ipsum rutrum nunc. Nunc nonummy metus. Vestibulum volutpat pretium libero. Cras id dui. Aenean ut eros et nisl sagittis vestibulum. Nullam nulla eros, ultricies sit amet, nonummy id, imperdiet feugiat, pede. Sed lectus. Donec mollis hendrerit risus. Phasellus nec

Meer info

Benieuwd wat Mentaal Coaching voor u kan betekenen?

dsvogrw

Hypnotherapie

Coaching

Coaching

opleidingen

Opleidingen