Over mij
IMG_1864

Wie ben ik?

En hoe ben ik met hypnotherapie in aanraking gekomen?

Hierbij een klein stukje geschiedenis: Ik heb ongeveer 10 jaar als loodgieter en verwarmingsmonteur gewerkt. Ik heb veel mooie dingen voor mensen kunnen maken of repareren. Daarna ben ik in de horeca gaan werken. Omdat ik het zo leuk vond om met mensen te werken heb ik samen met een compagnon een horecazaak gekocht en deze heb ik 15 jaar gerund. Ook daar heb ik veel voor mensen kunnen betekenen: door een luisterend oor te zijn of mensen de alledaagse beslommeringen even te laten vergeten en door mensen samen te brengen.

Op een gegeven moment in mijn leven ging het allemaal niet meer zo lekker. Ik merkte dat mijn leven voorbij flitste door een masker op te zetten en ik probeerde het iedereen maar naar de zin te maken. Dit resulteerde in nog verdere achteruitgang en voor je het beseft zit je in een neerwaartse spiraal.

 

Ik ging toen op zoek naar een manier om simpel, snel en effectief te veranderen. Ik wilde veranderingen bewerkstelligen zonder medicijnen of langdurige behandelingen. Dat had ik namelijk al gedaan en dat was niet de manier voor mij. Voor mij moest het simpeler en sneller kunnen.
Al snel belandde ik bij hypnotherapie, maar wat was dat voor mij? Eerst dacht ik aan die shows van Rasta Rostelli, maar ik kwam er ook achter dat er een andere kant bestaat: hypnotherapie. Een timmerman kan met een hamer mooie dingen maken, maar ook veel kapotmaken. Het gaat erom hoe je er mee om gaat!


Ik weet nog dat ik op Google zocht hoe ik een gevoel kon omdraaien. Ik vond daar veel over en probeerde één techniek die ik nadeed van een filmpje en warempel … het werkte. Ik heb daarna wekenlang het internet afgestruind; ik heb veel gezien en ben tot de conclusie gekomen dat dit echt iets voor mij was.

Een timmerman kan met een hamer mooie dingen maken, maar ook veel kapotmaken. Het gaat erom hoe je er mee om gaat!

Laat je helpen…

paulvandehaterd1

Daarna ben ik op zoek gegaan naar de beste opleiding. Ik vond een hele gedegen opleiding in Amerika, maar dat was niet te combineren met mijn werk. Wél kon ik in Nederland een unieke opleiding volgen, gegeven door masters die opgeleid zijn door de allergrootsten in hypnotherapie:
Bandler, Grinder, Tom Silver, Robbins, Erickson.

Ik vergeet nooit meer de eerste dag. Ik had live de eerste hypnose-ervaring, zonder trucage en met een verbluffend resultaat. Toen wist ik het zeker: mijn ‘roeping’ is hypnotherapie! Snel, simpel en effectief! Vanaf die dag is alles anders geworden. De zon ging weer schijnen en alles kwam op zijn pootjes terecht. Ik kreeg weer eigenwaarde en werd meer mezelf en had dat masker niet meer nodig. De spiraal was gekeerd, opwaarts!

Nu ben ik trots dat ik de technieken die mij geleerd zijn door de besten in ons vak mag overdragen. Nu is de volgende taak voor mij om voor andere mensen de zon weer te laten schijnen, en ze te helpen bij een leven zonder belemmeringen. Where THE magic begins!

Benieuwd wat Hypnotherapie voor u kan betekenen?

dsvogrw

Hypnotherapie

Coaching

Coaching

opleidingen

Opleidingen