Foto2

24 sep Val af met de Virtuele Maagband!

WAT IS DE VIRTUELE MAAGBAND?

Dankzij de kennis die we tegenwoordig hebben over hoe ons brein werkt en de kracht van hypnose, is het nu mogelijk om met “een operatie onder hypnose” een écht werkende maagband te installeren bij mensen die willen afslanken, met alle voordelen van een ‘normale’ maagband.

Een virtuele maagband is vooral heel nuttig voor mensen die te veel eten, of heel de dag door eten. Je hebt alleen niet de nadelen van de fysieke maagband en de resultaten van de virtuele maagband, wereldwijd beschouwd, zijn ook nog eens een stuk hoger.

 

Waar ongeveer 50% van de mensen baat heeft bij een ‘normale’ maagband, is de virtuele maagband met 82,3% een stuk effectiever te noemen en heeft geen slachtoffers!

 

Het mooie is, is dat je er steeds helemaal bij bent, want het is geen slaap of narcose. Je beleeft het allemaal en houdt steeds ook alle controle. Veel mensen denken dat hypnose iets is waarbij je alle controle verliest, maar je krijgt juist veel meer controle. In dit geval betekent het dat je controle krijgt over je gewicht en dat is precies wat je wilt. De eerste sessie  ga je met mij bespreken wat het doel is, hoeveel gewicht je kwijt wilt en waarom het nog niet is gelukt. Je gaat nieuwe doelen stellen en de maagband wordt geïnstalleerd. Verder worden er nieuwe gewoontes ingebracht die je verder helpen om op een gemakkelijke manier gewicht te verliezen.

De tweede sessie worden de suggesties verder versterkt en evt. problemen opgelost (bijkomende aanpassingen, emoties, tips and tricks, meer info, versterking of wat er ook maar nodig is.)In de derde sessie ga je ook goed kijken naar de redenen waarom je zoveel weegt en/of eet.

 

Wat is de oorzaak?  Er is altijd ergens een oorzaak te vinden voor het gewicht wat je nu hebt, alleen is die oorzaak vaak onbewust. Ergens is er iets gebeurd en dat is een onbewust automatisch programma geworden. Daar kan je bewust niet zoveel aan doen en daarom lukt een dieet ook amper.

Het onbewuste programma zorgt er namelijk voor dat je nog steeds daar op dat gewicht moet blijven. In hypnose sporen we die oorzaak op en transformeren we die zodat het je gaat helpen om af te vallen. Je hoeft bewust niet te weten waar het vandaan komt, in hypnose komen we daar wel achter.

 

 WAT IS HET VOORDEEL VAN DIT PROGRAMMA?

Dankzij de huidige hypnose technieken kunnen we onder hypnose een “échte” maagband operatie uitvoeren. Jouw onbewuste kent het verschil niet tussen realiteit en verbeelding, dus het neemt dit aan voor waar!

 • Je lichaam ervaart het dan ook alsof er een ECHTE maagband wordt geplaatst, en gaat jou hetzelfde voldane gevoel geven, echter zonder alle nadelen!
 • Geen narcose
 • Geen littekens
 • Geen herstelperiode
 • De maagband past zich aan, aan het voedsel dat je eet.  Je kan dus alles (maar veel minder) blijven eten zonder dat er iets “blijft hangen”
 • Geen verblijf in het ziekenhuis
 • Je slankt even goed, of nog beter af omdat…

 

WE MET DIT PROGRAMMA OOK DE OORZAKEN AANPAKKEN

 • Omdat we ruim de tijd hebben om de emotionele oorzaken mee te neutraliseren voor een blijvend resultaat.
 • Bovendien krijg je een MP3 om je te ondersteunen.
 • Je krijgt tips and tricks mee om met je emoties op een gezonde manier om te gaan.
 • Er wordt aan je zelfbeeld gewerkt

 

Dus… ben je er klaar voor om het overtollige gewicht te laten gaan?

Een normale maagband operatie kost al gauw tussen de 5000 en 7000 euro! Daarbij tel ik de gevaren niet mee die je kan krijgen. zoals ontstekingen, koorts en zelfs overlijden. Kies daarom voor een veiligere en goedkopere optie: de virtuele maagband. Neem contact op met Paul voor meer informatie over de programma’s die er voor de virtuele maagband worden aangeboden.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.