Verslaving
dsvogrw

Wat is Hypnotherapie?

Er zijn veel verschillende ideeën over wat hypnose nu precies is. Ik wil beginnen met wat hypnose in ieder geval niet is: het verliezen van controle, het niet meer weten, er niet bij zijn, een kip nadoen etc.

 

Voor mij is hypnose niet meer en niet minder dan het tijdelijk omzeilen van het kritische filter. Waardoor we terecht komen in het onderbewuste, de wereld van emoties, gevoelens en beelden. Ook is jouw onderbewuste verantwoordelijk voor bijv. je hartslag, je temperatuur, je haargroei etc.

Verslaving Behandeling

Heb je een verslaving? Functioneer je niet meer normaal zonder jouw verslaving?

sdgra`v

Dan is het nu tijd om daar wat aan te doen. In tegenstelling tot wat je waarschijnlijk denkt is er goed van een verslaving af te komen. Hypnotherapie is hierbij de ideale oplossing.   Soorten verslavingen zijn o.a.:

  • Alcohol
  • Drugs
  • Roken
  • Seks
  • Ook tics en rare gewoontes

Welke verslaving je ook hebt; Hoe zou het zijn als je niet langer verslaafd bent?

garegvargv

Wat is een verslaving?

Een verslaving is een toestand waarin een persoon fysiek en/of mentaal van een gewoonte of stof afhankelijk is. Zodanig dat hij/zij deze gewoonte en/of stof niet of heel moeilijk los kan laten.

Laat mij je helpen van je verslaving af te komen!

De werkwijze

Verslavingen onderdrukken emoties. Door de emoties weg te halen, is de verslaving niet meer nodig!

dbfbdf

Als hypnotherapeut weet ik als geen ander hoe jouw bewuste en onderbewuste met elkaar verbonden zijn. Vanuit die kennis weet ik ook hoe ik beide delen (positief!) kan beïnvloeden.

De Methode om verslavingen aan te pakken is opnieuw ontwikkelt door mijzelf. I.p.v. op wilskracht te stoppen, gaan we op zoek naar de onderliggende overtuigingen en emoties. De gevoelens die er zijn, die zorgen voor de verslavingsprikkel. Wanneer die veranderen zal de verslaving niet meer nodig zijn.

Hoe werkt de Verslavingsmethode?

De methode bestaat uit 3 eenvoudige stappen:

1)   Diagnostisch gesprek over de verslaving

2)   Herkaderen van emoties en overtuigingen

3)   Future Pass- Toekomstbeeld veranderen

3 Stappen verwijdert van een leven zonder verslaving…

1

We starten met het specifiek en helder krijgen van de verslaving. Wanneer treedt het op? Hoe? Met welke verschijnselen en welke gevolgen? Ook gebruiken we het diagnostisch gesprek om te bepalen of de verslaving voor het onderbewuste nog nodig is als beschermingsmechanisme. Zo ja, dan pakken we eerst het onderliggende probleem aan. Zo niet, dan lossen we de verslaving rechtstreeks op.

2

Het installeren van het oplossingsprogramma doen we in hypnose. We gaan eerst terug naar het ontstaan van de verslaving en van daaruit installeren we een nieuw, positief programma. De verslaving is dan niet meer nodig.

3

Voorbereiden op de toekomst. Ik leer je technieken die je toe kunt passen de eerste dagen.

Eventueel i.o.m. huisarts indien “Cold Turkey”  onverantwoord is!