Virtuele maagband opleiding
opleiding virtuele maagband

Wat is een Virtuele Maagband?

Dankzij de kennis die we tegenwoordig hebben over hoe ons brein werkt en de kracht van hypnose, is het nu mogelijk om met “een operatie onder hypnose” een écht werkende maagband te installeren bij mensen die willen afslanken, met alle voordelen van een ‘normale’ maagband.

Een virtuele maagband is vooral heel nuttig voor mensen die te veel eten, of heel de dag door eten. Je hebt alleen niet de nadelen van de fysieke maagband en de resultaten van de virtuele maagband, wereldwijd beschouwd, zijn ook nog eens een stuk hoger.

 

Waar ongeveer 50% van de mensen baat heeft bij een ‘normale’ maagband, is de virtuele maagband met 82,3% een stuk effectiever te noemen en heeft geen slachtoffers!

 

Het mooie is, is dat je er steeds helemaal bij bent, want het is geen slaap of narcose. Je beleeft het allemaal en houdt steeds ook alle controle. Veel mensen denken dat hypnose iets is waarbij je alle controle verliest, maar je krijgt juist veel meer controle. In dit geval betekent het dat je controle krijgt over je gewicht en dat is precies wat je wilt.

De eerste sessie  ga je met mij bespreken wat het doel is, hoeveel gewicht je kwijt wilt en waarom het nog niet is gelukt.

Je gaat nieuwe doelen stellen en de maagband wordt geïnstalleerd. Verder worden er nieuwe gewoontes ingebracht die je verder helpen om op een gemakkelijke manier gewicht te verliezen.

De tweede sessie worden de suggesties verder versterkt en evt. problemen opgelost (bijkomende aanpassingen, emoties, tips and tricks, meer info, versterking of wat er ook maar nodig is.)

In de derde sessie ga je ook goed kijken naar de redenen waarom je zoveel weegt en/of eet.  Wat is de oorzaak?  Er is altijd ergens een oorzaak te vinden voor het gewicht wat je nu hebt, alleen is die oorzaak vaak onbewust. Ergens is er iets gebeurd en dat is een onbewust automatisch programma geworden. Daar kan je bewust niet zoveel aan doen en daarom lukt een dieet ook amper.

Het onbewuste programma zorgt er namelijk voor dat je nog steeds daar op dat gewicht moet blijven. In hypnose sporen we die oorzaak op en transformeren we die zodat het je gaat helpen om af te vallen. Je hoeft bewust niet te weten waar het vandaan komt, in hypnose komen we daar wel achter.

 

Virtuele Maagband Opleiding

Ben je nu al aan de gang als hypnotherapeut? En ben je op zoek naar de nieuwste technieken op het gebied van afslanken?

dfbdaz

Wat kun je verwachten?

 

Je kunt van ons verwachten dat je na het volgen van “The Next Generation” Virtuele Maagband training:

 • Duidelijk weet hoe je jouw cliënten blijvend kunt laten afvallen
 • Meer zelfvertrouwen en voldoende kennis om de virtuele maagband te zetten en te onderhouden
 • Wanneer je (telefonisch) contact hebt, hoe je geïnteresseerde over de streep trekt
 • Een concreet programma hebt, die effectief en snel werkt

 

Wat er nodig is om deel te kunnen nemen?

 

 • Persoonlijke feeling om met klanten te willen werken
 • Gezonde nieuwsgierigheid
 • Voorkeur NLP/Hypnose Practitioner

Ben jij op zoek om iets nieuws te leren? 

fbvb

Inhoudelijk

 

Je krijgt een uitgebreid handboek met daarin alle scripts van;

 • De viertal sessies
 • De sessie: afkeer tegen verslaving zoals chocolade, cola enz., enz.
 • De audio ondersteuning
 • The Next Generation therapie voor eventuele sabotage ’s

Na het volgen van deze opleiding krijg je een BATC geaccrediteerd certificaat en kun jij meteen aan de slag om jouw cliënten te helpen hun doelen te bereiken. Daarnaast voegen wij jullie toe aan een besloten Facebook groep. Hierin kunnen vragen gesteld worden, zodat we elkaar naar een hoger niveau tillen!

 

 

Wil jij van jouw praktijk een goedlopende praktijk maken, dan is deze training zeker iets voor jou!

De Virtuele Maagband Opleiding

Ben jij net zo nieuwsgierig en enthousiast als wij? Vraag dan naar de eerste volgende data en dan zien we je binnenkort persoonlijk! Wij hebben er zin in!

fbbvdefrb

Als hypnotherapeut weet ik als geen ander hoe jouw bewuste en onderbewuste met elkaar verbonden zijn. Vanuit die kennis weet ik ook hoe ik beide delen (positief!) kan beïnvloeden.

 

De Virtuele Maagband Opleiding?

 

Deze tweedaagse training is ontworpen om jou stap voor stap door een persoonlijk uitgetest proces te begeleiden. Dit programma zal je helpen je cliënten het gewenste gewicht te bereiken en te behouden. en kun je daarna direct als Virtuele Maagband Therapeut aan de slag.

 

 

In 4 Stappen naar een ander leven …

1

Onbewust- Bekwaam

 

In een diagnostisch gesprek gaan we dieper in op het onbewuste programma van het onbekwaam zijn.

2

Bewust- Onbekwaam

 

Na het installeren van de maagband en de commitment  regels te hebben doorgenomen ben je er van bewust, dat je onbekwaam bent.

3

Bewust- Bekwaam

 

Nu ga je bewust met behulp van je Virtuele Maagband om met je eten/ eetgewoonte (bekwaam).

4

Onbewust- Bekwaam

 

D.m.v. hypnose technieken ben je je straks niet meer bewust van je nieuwe leefstijl en is er een nieuw programma geïnstalleerd. Wat zorgt dat je blijvend op een gezond gewicht blijft.